Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde baklava yemek

Rüyada düğünde baklava yemek

Rüyada düğünde baklava yemek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada düğünde baklava yemek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada düğünde baklava yemek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada fındıklı baklava yemek işlerini tek başına yöneteceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepsiyle baklava yemek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalet eder.

Rüyada cevizli baklava yemek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil fıstıklı baklava yemek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine yorulur.

Rüyada baklava yemek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru baklava yemek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments