Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün gününü görmek

Rüyada düğün gününü görmek

Rüyada düğün gününü görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine alamet eder.

Rüyada düğün gününü gördüyseniz:

  • Hayır, tutkularınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada düğün günü görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret eder.

Rüyada düğün gününü görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yaz günü görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kafasının rahat olacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada cuma günü ölmek kötü düşmana, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada mahşer günü görmek hayatının zaferlerle dolacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada öldüğü günü görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Rüyada doğum gününü görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulun son gününü görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments