Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün günü görmek

Rüyada düğün günü görmek

Rüyada düğün günü görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün günü gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada düğün gününü görmek iyi geçiminin de bozulacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, dertlerden kurtulmaya alamet eder.

Rüyada düğün günü görmek strese gireceğine, gergin olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına inanılır.

Rüyada altın günü görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğum günümü kutlamak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğum günü yapmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin doğum gününü görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada doğum gününü unutmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada aşure günü görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments