Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün duymak

Rüyada düğün duymak

Rüyada düğün duymak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, daha rahat para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün duymak gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Rüyada düğün tarihini duymak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada düğün duymak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada düğün sesi duymak rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalet eder.

Rüyada birinin düğününü duymak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada düğün sesleri duymak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde kar görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada gece düğün görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına yorulur.

Rüyada düğün için süslenmek şansının da döneceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments