Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün davetiyesi vermek

Rüyada düğün davetiyesi vermek

Rüyada düğün davetiyesi vermek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, ferah bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada düğün davetiyesi vermek gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Rüyada düğün davetiyesi dağıtmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada düğün davetiyesi aldığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı düğün davetiyesi görmek strese gireceğine, gergin olacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulur.

Rüyada kendi düğün davetiyemi görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments