Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğün davetiyemi görmek

Rüyada kendi düğün davetiyemi görmek

Rüyada kendi düğün davetiyemi görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi düğün davetiyemi gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini almak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının düğün davetiyesini görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı düğün davetiyesi görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine delalettir.

Rüyada düğün davetiyesi bakmak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil düğün davetiyesi görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğün davetiyesini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi hazırlamak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments