Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz durumunda duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada düğün davetiyesi dağıttığını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada davetiye dağıttığını görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada davetiye dağıtıldığını görmek hayal kırıklığına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kişinin başarılarının artacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine inanılır.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıtmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, hayırlı haberlere, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada düğün davetiyesine bakmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğün davetiyesini görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments