Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün alanı görmek

Rüyada düğün alanı görmek

Rüyada düğün alanı görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kazancının günden güne artacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına işarettir.

Rüyada düğün alanı gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada düğün alanı görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada savaş alanında olduğunu görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çim alan görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil alanda koştuğunu görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık alan görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, dertlerine çare bulacağına rivayet eder.

Rüyada askeri alan görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada ekili alan görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil alanda uçmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments