Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dudağını ısırmak

Rüyada birinin dudağını ısırmak

Rüyada birinin dudağını ısırmak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Rüyada birinin dudağını ısırmak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş gibi görünen konularda yeni ümitlere kapılabilirsiniz.

Rüyada dudaktan ısırmak hayata karşı bakışının değişeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine işarettir.

Rüyada dudağını ısırmak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada birinin dudağını ısırmak büyük bir yenilgi alacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada dudağı ısırmak olur olmadık anlarda beyan edeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işarettir.

Rüyada dudak ısırmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına inanılır.

Rüyada dudak ısırmak görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada sevdiğinin dudağını ısırmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments