Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağının kesildiğini görmek

Rüyada dudağının kesildiğini görmek

Rüyada dudağının kesildiğini görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere yorulur.

Rüyada dudağının kesildiğini gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yanlış yorumlayabilirler.

Rüyada dudağının kesildiğini görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dudakta uçuk görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudaklarını kırmızı görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine işarettir.

Rüyada dudağını ısırmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kadın dudağı görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudağını deldirdiğini görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına inanılır.

Rüyada dudak uçuğu görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine inanılır.

Rüyada birini dudaktan öpmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments