Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya iğne batırmak

Rüyada kafaya iğne batırmak

Rüyada kafaya iğne batırmak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, tatsızlık olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya iğne batırmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada kafasına iğne batırmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet eder.

Rüyada kafaya iğne batırmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada vücuda iğne batırmak kendi işinin patronu olunacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kendine iğne batırmak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplu iğne batırmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada iğneyi batırmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada kulağa iğne batırmak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Rüyada birine iğne batırmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments