Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağın kanadığını görmek

Rüyada dudağın kanadığını görmek

Rüyada dudağın kanadığını görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dudağın kanadığını gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada dudağın kanadığını görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada kaz kanadı görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada kanatsız uçak görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada kanat yemek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtının kanadığını görmek kolaylıklara kavuşacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada avucunun kanadığını görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına inanılır.

Rüyada göğsünün kanadığını görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments