Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua yazdığını görmek

Rüyada dua yazdığını görmek

Rüyada dua yazdığını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dua yazdığını gördüyseniz:

  • Üzücü bir duruma içgüdülerinizle çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada dua yazdığını görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dua yazmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıda dua yazmak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada dua yazdırmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arapça dua yazmak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gazeteye yazı yazmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kudret ve destek olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulur.

Rüyada bilgisayara yazı yazmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments