Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua yazmak

Rüyada dua yazmak

Rüyada dua yazmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dua yazmak gördüyseniz:

  • Kendinizi farklı düşünmek için zorlamalısınız.

Rüyada dua yazdırmak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet eder.

Rüyada kağıda dua yazmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet eder.

Rüyada dua yazmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine inanılır.

Rüyada arapça dua yazmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada dua yazdığını görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, bilincin artacağına, engel tanımayan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yazı yazdığını görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarkı sözü yazmak bütçesinin genişleyeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet eder.

Rüyada arapça harf yazmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, insanlara yol göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments