Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynanadan azar işitmek

Rüyada kaynanadan azar işitmek

Rüyada kaynanadan azar işitmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sorunlarının çözüleceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada kaynanadan azar işitmek gördüyseniz:

  • Aldığınız haberlerde büyük hata payları olabileceğini göz önünde bulundurun.

Rüyada kaynanadan azar işitmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalettir.

Rüyada ölüden azar işitmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada patronundan azar işitmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına alamet eder.

Rüyada patrondan azar işitmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden azar işitmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada amirden azar işitmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada müdüründen azar işitmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret eder.

Rüyada öğretmenden azar işitmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, işlerin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments