Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden azar işitmek

Rüyada sevgiliden azar işitmek

Rüyada sevgiliden azar işitmek alım zorluğu yaşamayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliden azar işitmek gördüyseniz:

  • Maddi ortaklıklar açısından şanslısınız.

Rüyada sevgiliden azar işitmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına işaret eder.

Rüyada babasından azar işitmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalettir.

Rüyada annesinden azar işitmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işarettir.

Rüyada anneden azar işitmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşından azar işitmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kaynanadan azar işitmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, zorlukların artacağına işaret eder.

Rüyada komutandan azar işitmek daha iyi bir eve çıkılacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada öğretmenden azar işitmek kişinin can derdine düşeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments