Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediğin dua okumak

Rüyada bilmediğin dua okumak

Rüyada bilmediğin dua okumak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, zor durumlara düşeceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada bilmediğin dua okumak gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Rüyada cin görüp dua okumak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada dua ve sure okumak ondan kazanç elde edeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına işarettir.

Rüyada yemek duasını okumak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, malının ve parasının da artacağına, istediği başarıyı göstereceğine delalet eder.

Rüyada tefriciye duası okumak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada dua ayetel kürsi okumak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine delalettir.

Rüyada cin dua okumak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada izaca duasını okumak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada kabir duası okumak işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, hedeflerine yaklaşacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments