Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövme pişirmek

Rüyada dövme pişirmek

Rüyada dövme pişirmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dövme pişirmek gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Rüyada dövme pişirmek sevineceğine ve mutlu olacağına, eşlerin boşanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada dövme pilavı pişirmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada kalıcı dövme görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada birinin dövme yaptığını görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, ağlayacağına, strese gireceğine alamet eder.

Rüyada dövme pilavı yemek beklediği haberin gelmeyeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dövme yapan birini görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dövmeli kadin görmek malının artmasına, bereketlenmesine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments