Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık baş görmek

Rüyada açık baş görmek

Rüyada açık baş görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye alamet etmektedir.

Rüyada açık baş gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Rüyada camiye başı açık girmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini başı açık görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet eder.

Rüyada başı açık namaz kıldığını görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık başla namaz kılmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, belalara denk gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı açık namaza durmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, işlerini hafifleteceğine işaret eder.

Rüyada başı açık gezmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments