Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babamı ağlarken görmek

Rüyada ölmüş babamı ağlarken görmek

Rüyada ölmüş babamı ağlarken görmek insanlara olan güvenin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babamı ağlarken gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada babanın ağlaması görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada baba ağlarken görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak babaya sarılmak terfi edeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada babasını ağlarken görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babayı ağlayarak görmek malının ve aşının da çoğalacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babanı ağlarken görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada ölen babasını ağlarken görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babamı ağlarken görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments