Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak babaya sarılmak

Rüyada ağlayarak babaya sarılmak

Rüyada ağlayarak babaya sarılmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Rüyada ağlayarak babaya sarılmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Rüyada ağlayarak babaya sarılmak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ölen babasını ağlarken görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, beklenilen takdiri alacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada baba ağlarken görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada ölü babayı ağlarken görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı ağlayarak görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babanın ağlamasını görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanı ağlarken görmek faydalı şeyler yapacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada babayı ağlarken görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments