Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ağlarken görmek

Rüyada baba ağlarken görmek

Rüyada baba ağlarken görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, düzeninin sarsılacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba ağlarken gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada ağlayan baba görmek onlar için çabalayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada babanın ağlaması görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işarettir.

Rüyada ağlayarak babaya sarılmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, seyahatlere katılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulur.

Rüyada babayı ağlayarak görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın ağlamasını görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada ölen babasını ağlarken görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanı ağlarken görmek ne yapacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalettir.

Rüyada babanı ağlarken görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments