Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döner satmak

Rüyada döner satmak

Rüyada döner satmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, geleceğine bakacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına tabir olunur.

Rüyada döner satmak gördüyseniz:

  • Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.

Rüyada döner satmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş döner yemek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına yorulur.

Rüyada döner bıçağı görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada et döneri görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek gelişmelerin olacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına yorulur.

Rüyada et döner görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet eder.

Rüyada ekmek arası döner görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş döner görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments