Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurmalı baklava yemek

Rüyada dondurmalı baklava yemek

Rüyada dondurmalı baklava yemek faturaların biriktikçe birikeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, tüm dileklerin tutacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, ters giden durumların düzeleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalettir.

Rüyada dondurmalı baklava yemek gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Rüyada dondurmalı baklava yemek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada dondurmalı baklava görmek ters giden işlerin düzeleceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir tepsi baklava yemek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sıcak baklava yemek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaymaklı baklava yemek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına alamet eder.

Rüyada kuru baklava yemek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bereketin eksileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı baklava yemek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, işinde yükseleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada baklava yemek elinin bollaşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments