Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma yedirmek

Rüyada dondurma yedirmek

Rüyada dondurma yedirmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, iftiraya uğrayacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada dondurma yedirmek gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Rüyada dondurma yedirdiğini görmek huzurunun yerine geleceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dondurma yediğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına yorulur.

Rüyada dondurma yedirmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Rüyada birinin dondurma yediğini görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işarettir.

Rüyada başkasının dondurma yediğini görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakkaldan dondurma almak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada dondurma ısmarlamak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz dondurma görmek ilerleyemeyeceğine, başının belaya girmeyeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments