Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dondurma yediğini görmek

Rüyada birinin dondurma yediğini görmek

Rüyada birinin dondurma yediğini görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına işarettir.

Rüyada birinin dondurma yediğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir fkrinizi uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir anlaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada dondurma yediğini görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının dondurma yediğini görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada dondurma yedirdiğini görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dondurma yedirmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, işlerinin rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada birinin dondurma yediğini görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulur.

Rüyada dondurma koymak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dondurma yemek istemek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini dondurma yerken görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, huzur içinde yatacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments