Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma ikram etmek

Rüyada dondurma ikram etmek

Rüyada dondurma ikram etmek sıkıntılarını atacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada dondurma ikram etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada dondurma ikram etmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada çilekli dondurma almak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine inanılır.

Rüyada çikolata dondurma görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada limonlu dondurma görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada dondurma çubuğu görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya rivayet eder.

Rüyada tatlı ve dondurma yemek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dondurma hediye almak düşmanlarını alt edeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada vişneli dondurma yemek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments