Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma çubuğu görmek

Rüyada dondurma çubuğu görmek

Rüyada dondurma çubuğu görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dondurma çubuğu gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada dondurma çubuğu görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çubuk görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, dertlerine derman arayacağına inanılır.

Rüyada üzüm çubuğu dikmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sopa çubuk görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, onlar sayesinde kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çubuk görmek işlerine bereket geleceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına işarettir.

Rüyada metal çubuk görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada yün çubuğu görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, helal ekmek yiyeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada susamlı çubuk yemek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments