Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma taşımak

Rüyada dondurma taşımak

Rüyada dondurma taşımak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yüksek bir makamı olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet eder.

Rüyada dondurma taşımak gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmek ise size kalıyor.

Rüyada dondurma taşımak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine alamet eder.

Rüyada çok dondurma yemek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada bozuk dondurma yemek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle dondurma yemek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, bilakis malının çoğalacağına, hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil dondurma görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dondurma satın aldığını görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına yorulur.

Rüyada dondurma yedirdiğini görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine işaret eder.

Rüyada böğürtlenli dondurma yemek karar vermekte güçlük çekeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments