Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuzun uçtuğunu görmek

Rüyada domuzun uçtuğunu görmek

Rüyada domuzun uçtuğunu görmek onu dinleyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kazancını katbekat arttıracağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, hastalıklarının azalacağına, bilakis malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada domuzun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada uçan domuz görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine inanılır.

Rüyada domuzun uçtuğunu görmek aile hayatının hayır getireceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalettir.

Rüyada koşan domuz görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet eder.

Rüyada domuz kesmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi domuz görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine inanılır.

Rüyada domuz ısırmasını görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada domuz beslediğini görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada domuz eti almak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments