Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan domuz görmek

Rüyada uçan domuz görmek

Rüyada uçan domuz görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, maddi zararın büyük olacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan domuz gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Rüyada uçan domuz görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada domuzun uçtuğunu görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada domuzu kovalamak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, heveslerin söneceğine, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada domuz sesi duymak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kimden akıl soracağına işarettir.

Rüyada domuz avına çıkmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada domuz bakmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada domuz leşi görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada domuzu öldürdüğünü görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments