Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi domuz görmek

Rüyada mavi domuz görmek

Rüyada mavi domuz görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, bahtın açılacağına işarettir.

Rüyada mavi domuz gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada mavi domuz görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet etmektedir.

Rüyada domuz emzirmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uyuyan domuz görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına rivayet eder.

Rüyada domuzdan kaçmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalettir.

Rüyada domuz ve yavrusunu görmek kazancının her geçen gün artacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuza dokunmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada domuz ve fare görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evine domuz girdiğini görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments