Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz eti almak

Rüyada domuz eti almak

Rüyada domuz eti almak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına yorulur.

Rüyada domuz eti almak gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Rüyada çiğ domuz eti görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada domuz eti yediğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada domuz eti yemek ve kusmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının domuz eti yediğini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz eti pişirdiğini görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına delalettir.

Rüyada domuz eti istemek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işarettir.

Rüyada bilmeden domuz eti yemek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla domuz eti yemek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments