Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuzdan kaçmak

Rüyada domuzdan kaçmak

Rüyada domuzdan kaçmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, aileyle iş yapmayacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuzdan kaçmak gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada domuzlardan kaçmak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz sürüsünden kaçmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz domuzdan kaçmak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına işarettir.

Rüyada yaban domuzundan kaçmak işinde yükseleceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah domuzdan kaçmak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuzdan kaçmak düşman malından yemeye, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada evinde domuz görmek anne babayla ters düşüleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına inanılır.

Rüyada domuza ateş etmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments