Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah domuzdan kaçmak

Rüyada siyah domuzdan kaçmak

Rüyada siyah domuzdan kaçmak maddi zarara gireceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah domuzdan kaçmak gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Rüyada siyah domuzdan kaçmak satışlarının ya da üretiminin artacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine işarettir.

Rüyada beyaz domuzdan kaçmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada domuzdan kaçmak borçlarının artacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuzlardan kaçmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban domuzundan kaçmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazançlı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz sürüsünden kaçmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada siyah domuz yavrusu görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada siyah beyaz domuz görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, zenginlik sahibi olunacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments