Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu doyurmak

Rüyada çocuğu doyurmak

Rüyada çocuğu doyurmak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, belaya ve derde düşeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu doyurmak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrenmeden tepki vermemelisiniz.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak kazancın daha da artacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, duaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu doyurmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada aç bir çocuğu doyurmak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına yorulur.

Rüyada ölü doyurmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına işarettir.

Rüyada yemek yemek ama doymamak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, güzel huylarının değişeceğine, geçiminin güçleşeceğine delalettir.

Rüyada aç olan birini doyurmak maddi anlamda zarar edeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada su içip suya doymamak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments