Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates turşu görmek

Rüyada domates turşu görmek

Rüyada domates turşu görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet eder.

Rüyada domates turşu gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada domates turşu görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada domates turşusu yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, anne duasının açılacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada domates turşusu görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil domates turşusu görmek yüzünü güldüreceğine, geçim derdinin biteceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada turşu domates görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada turşu hediye almak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada turşu dolu bidon görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına turşu vermek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments