Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu hediye almak

Rüyada turşu hediye almak

Rüyada turşu hediye almak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada turşu hediye almak gördüyseniz:

  • Ne beklediğinizi açıkça belirtmeniz aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde hoş gelişmelere veya sürprizlere neden olabilir.

Rüyada turşu hediye almak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada sarımsak turşusu yemek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada turşu yıkamak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Rüyada acı turşu biber yemek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına yorulur.

Rüyada üzüm turşusu görmek çok yükseleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada biber turşusu kurmak büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada turşu kavurması görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının turşu yediğini görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments