Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanı ölmüş görmek

Rüyada anne ve babanı ölmüş görmek

Rüyada anne ve babanı ölmüş görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalettir.

Rüyada anne ve babanı ölmüş gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanız ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada sevgilinin anne ve babasını görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sorunlarından kurtulacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babanın ölüm haberini almak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babadan para almak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına inanılır.

Rüyada annenin ve babanın öldüğünü görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı birlikte görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba ve anne görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek hayırlı kapıların açılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments