Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin ve babanın öldüğünü görmek

Rüyada annenin ve babanın öldüğünü görmek

Rüyada annenin ve babanın öldüğünü görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ve babanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler.

Rüyada annesinin babasının öldüğünü görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının öldüğünü görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın öldürüldüğünü görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, ikinci bir şans vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın öldüğünü duymak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada anne babanın öldüğünü duymak elini eteğini hayattan çekeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çok zor bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının annesini öldürdüğünü görmek dişe diş savaşacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin ve babasının öldüğünü görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments