Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates satın almak

Rüyada domates satın almak

Rüyada domates satın almak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, lüks şekilde yaşayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalettir.

Rüyada domates satın almak gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Rüyada domates satın almak yol göstereceğine ve şifa olacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada birinin domates yediğini görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekilmiş domates görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domates hurma görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada domates kızartması görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine inanılır.

Rüyada domates almak sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına işaret eder.

Rüyada domates marul görmek ettikleri duanın kabul olacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine alamet eder.

Rüyada elma domates görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments