Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin domates yediğini görmek

Rüyada birinin domates yediğini görmek

Rüyada birinin domates yediğini görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin domates yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Rüyada birinin domates yediğini görmek hak ve din yolunu bırakacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının domates yediğini görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada domates yediğini görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hasta ise şifa bulacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı domates yediğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada domates turşusu yemek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçe domatesi görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, parasını ve malını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeri domates yemek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada birine domates vermek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments