Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma domates görmek

Rüyada elma domates görmek

Rüyada elma domates görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada elma domates gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Rüyada domates ve elma görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine tabir olunur.

Rüyada elma domates görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kasayla domates görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, ona özlemle sarılacağına delalettir.

Rüyada domates ve salatalık toplamak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına inanılır.

Rüyada topraktan domates çıkarmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil domates tarlası görmek zor günlerin uzaklaşacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada domatesli salata görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe domatesi görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments