Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates paylaşmak

Rüyada domates paylaşmak

Rüyada domates paylaşmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sevgisinin artacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, imkanlarının artacağına, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Rüyada domates paylaşmak gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Rüyada domates paylaşmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, darlanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada altın paylaşmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, rızkının da genişleyeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday paylaşmak hayır işleri ile uğraşılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada çikolatayı paylaşmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle ekmek paylaşmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada ölüyle yemek paylaşmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kıyafet paylaşmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işarettir.

Rüyada balık paylaşmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments