Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle yemek paylaşmak

Rüyada ölüyle yemek paylaşmak

Rüyada ölüyle yemek paylaşmak sorun üstüne sorun yaşanacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle yemek paylaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda bilgilendirmek, uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ölüyle yemek paylaşmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek paylaşmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle yemeğini paylaşmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına delalettir.

Rüyada yemeğini paylaşmak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Rüyada yiyecek paylaşmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet etmektedir.

Rüyada muz paylaşmak kötü karakterli bir kadına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada tost paylaşmak ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada zeytin paylaşmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments