Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın paylaşmak

Rüyada altın paylaşmak

Rüyada altın paylaşmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, eksiği kendinde bulacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın paylaşmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Rüyada altın bulup paylaşmak işini kaybedeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına rivayet eder.

Rüyada altın paylaşmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada altın bulmak ve paylaşmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada pasta paylaşmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada armut paylaşmak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tost paylaşmak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada dondurma paylaşmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle yemek paylaşmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments