Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havaya fırlatmak

Rüyada havaya fırlatmak

Rüyada havaya fırlatmak çok iyi sonuçlar vereceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada havaya fırlatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olaylar aydınlanmaya veya elinize yeni bilgiler gelmeye başlıyor olabilir.

Rüyada havaya fırlatmak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada havaya fırlatılmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, işlerinin hemen hallolacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Rüyada fırat nehrine düşmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada para fırlatmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada birine ayakkabı fırlatmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada su fırlatmak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada cüzdan fırlatmak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada çiçek fırlatmak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, aradığı kişiyi bulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments