Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırca yemek

Rüyada fırca yemek

Rüyada fırca yemek özlemelerin son bulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, işlerinde verimin artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada fırca yemek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada fırca yemek para kazanmaya, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, işe gösterilen ilginin artacağına delalettir.

Rüyada bardak fırlatıp kırmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada birine taş fırlatmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, endişelerin sona ereceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaya fırlatılmak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara bardak fırlatmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine yorulur.

Rüyada kediyi fırlatmak gülen yüzünün solacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yılanı fırlatıp atmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine işaret eder.

Rüyada top fırlatmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments