Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates dağıtmak

Rüyada domates dağıtmak

Rüyada domates dağıtmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada domates dağıtmak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Rüyada domates dağıtmak kişinin fakirleşeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada dana eti dağıtmak hızlanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işaret eder.

Rüyada misafir şekeri dağıtmak günlerini bunun için harcayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada gazete dağıtmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, aksiliklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanlara su dağıtmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, başarılı bir kişi olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akide şekeri dağıtmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz kesip dağıtmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, masraflarının azalacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments