Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu tüp görmek

Rüyada dolu tüp görmek

Rüyada dolu tüp görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu tüp gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Rüyada dolu tüp görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kan tüpü görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada sanayi tüpü görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada tüp görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan tüpü söndürmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, onların başarıları ile övüneceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada tüp yakmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine delalet eder.

Rüyada mutfak tüpü görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük tüp almak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments